Post by grumbaleccarfspir on Feb 7, 2022 10:27:43 GMT -5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ koodid lõpmatu raha ▞▞▞ ------------------------------------------ ▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ Mulle meeldib mäng, kuid ma ei saa mängida, sest iga 2 minuti järel ei reageeri see. Ma vihkan seda mängu praegu ja soovitan kasutajatel seda mängu mitte alla laadida. Lugupeetud mängu looja, ma ei vihka seda mängu ja mulle meeldib see nii väga, et olin nii põnevil mitme mängijaga mängu uuendusest, aga sa tegid vea, et ei lisanud väljumisnuppu me ei saa siseneda meie ehitatud traktorisse ja harvesterisse, palun lisage mitme mängijaga režiimis väljumisnupp, nii et parandage/tehke see võimalikult kiiresti. Aitäh Download 3D City Scooter Driver APK - Latest version 1.0 for Android devices - tänud, ... Need for Speed™ No Limits · Off The Road - OTR Open World Driving Täielik 5 tärni, HÄMESTUSLIK TÖÖ!!! DOGBYTE STUDIOS. Sain siiani kõige imelisema mängukogemuse ❤️❤️ Arvan, et parem oleks omada mitte- offroadi kaarti, kus on rohkem tänavaid ja silmuseid ning ma ootan väga seda saart mängus, teie hoone Nautige seda mõnda aega isegi võrguühenduseta režiimis. Kasutan kõiki sõidukeid, alates kopteritest, lennukitest ja paatidest, kuid tundub, et paar päeva tagasi otsustasid nad just selle kõik lukustada ja nüüd peate maksma münte, et avada need sõidukid, milles olen varem vabalt mänginud. See mäng ei lähe paremaks, vaid läheb hullemaks. Oodake, kuni nad paluvad meil selle eest päris raha maksta. Teist tüüpi sõidukite omamine on liiga keeruline ja aeganõudev ning veskide tootmise suurendamiseks peab olema võimalus veskeid uuendada, vend, see on liiga aeganõudev, muidu on füüsika tipus, see on lihtsalt mõne aja pärast igav. mäng huvitavam Vean kihla, et teil on rohkem mängijaid, tehke seda kordaja, vend, tee seda Ma tahan mängida koos teise mängijaga, on igav lihtsalt robotitega mängida ja üksinda lahedat uimastamist teha, on lõbusam, kui paned teised mängijad Palun pange online-mäng X0 motoNduro APK - Latest version 1.0.4 - Android Apps Game LG F2400 Owner's Manual | Manualzz Head tööd selle mängu kallal. Aga mulle meeldiks, kui soovitaksite midagi ja see tähendab, et peate andma mängijatele võimaluse osta kõik mängus olevad sõidukid ka mänguraha eest. See on tegelikult ka minu üleskutse. Palun töötage sellega ja vastake ka. Aitäh 😊. Mäng on väga hea, autode hankimine on lihtne, p2w mängu pole üldse, sellel mängul on parem graohics kui gta5, väga kiired sõidukid, see annab alguses 999999999raha, autoavariid on realistlikud, kõik autod on alguses lahti, head looliinid, hea mitmikmäng, head auto helid See on tõesti kena mäng hea graafikaga. Probleem on raha teenimises, räägite kaua, et teenida piisavalt, et osta teisi autosid, lennukeid ja jahte. Vähendage mängus müüdavate toodete hinda Makstud VIP-paketi saamiseks. Kestis terve kuu pärast seda, kui maksin 8 dollarit sõiduki ja mõne kaardipaki eest, mis mängukogemusele midagi kasuks ei andnud. Kogu asi aegus, eemaldas sõiduki minu garaažist ja kustutas minu mängusalvestuse. Teisisõnu ärge seda alla laadige. Ma armastan seda mängu väga, kuid sellel on üks suur probleem. ROOL. Selle mängu rooliseadmed on väga metsikud ja liiga tundlikud. See juhib liiga palju ja triivib isegi pidurdamisel minema. Kahju. Noh, kõik kahjustused on see, et teie auto süttib põlema, sellel on kriimustused, mõlgid ja rattad on ebaloogilised, kuna need kõikuvad nii ebaloomulikult. Pagan, rattad isegi ei kuku maha. Nad lihtsalt muutuvad kahjustuste ja aja tõttu kõikuvamaks. Ja ma ei tea, kas kiiruse kerge langus on piisav, et näidata, et teil on vaja remonti, sest usaldage mind, te ei tee seda. Remont on kasutu, kuna te ei vaja seda. Kui lisate vedrustuse nõrkuse, pidurite rikke, rehvikahjustusi ja isegi selle, et te ei saa end pärast vette sukeldumist vintsida ja siis on kõik korras. Samuti tean, et lisate uusi asju, kuid mulle meeldiks, kui annaksite senisele mängule rohkem pingutusi, kuid juhtnupud ja mängimine vajavad rohkem väljakutseid. Oh jah, kui lisada naelu või rehvide poputamise võimalus, siis oleks driftimine nii lahe! Ma armastan mind, kui rehvid purunevad või sõidan velgedel. Off Road - APK avatud maailma juhtimismäng! - APKMabbu Mängu kontseptsioon ja kaart on väga tore näha, et see on elav. lisage üks võidusõidurežiim teistega ... nii et see suurendab ringi läbimise oskust. Off The Road - OTR Open World Driving מירוצים aue Download Real Car Racing Game 1.3 APK ; Price: Free ; Current Version: 1.3 ; Installs: 100,000+ ; Rating average: aggregate Rating (3.9 out of 5) ; Rating users: 547. Off The Road - OTR Open World Driving Yarış dkjh Offroad mängud androidile. Off-Road Car GL Täiesti mängimatu algusest peale. See võis olla lõbus idee, kuid kuna paat, mille alustate uppudes, takistab koheselt edasiminekut, pean sellele ühe tärni andma (ainult sellepärast, et ma ei saa sellele negatiivset hinnangut anda). See on rämpsrakendus, jätke see vahele ja liikuge edasi. Ükskõik kuhu ma ka ei tüürisin, läks see alati sinna, kuhu tahtis. Juhtnupud on halvimad, mida kunagi mängus kasutatud. Desinstallisin selle mängu viie minuti jooksul. Palun lisage võrguühenduseta mitme mängijaga mängud, ootan järgmist värskendust. Loodan, et lisate selle valiku. MÄNGU KOHTA: üldine mänguviis Graafika on väga hea. Pole tõrkeid, see on hea, et annan 5 tärni, kui lisate mitme mängijaga režiimi (võrguühenduseta) JAH, AITÄH Raha on raske saada, ma ei saa sõjaväehelikopterit osta, sest on raske saada, et ma tahan kaldale sõjaväehelikopterit, ma tahan seda, kuid seda mängu on siiski lõbus mängida. Ja kas saate mitmikmängus parandada, palun, ma ei saa välja minna ja mu väike õde mängib seda mängu. ja 180 000 on raske saada Suurepärane mäng, kuid teiste autode hankimine võiks olla lihtsam Kõigi aegade parim mäng, mis võib mu auto avarii teha ja ma avan kõik autod lukust lahti, kuid kolmel autol on puudu 1# goliath 2# horisont 3# jäämurdja, nii et kas saate need autod lisada, ja ka päeva/öö tsükkel on tulemas 1.7 värskendusega, kuid kahjuks 1.7 värskendus viibib, kuna arendajad lisavad mitmikmängu, soovin, et nad lisaksid 2 legendaarset autot nimega fury ja le optimus ja jupiter Off The Road - OTR Open World Driving রেসিং cvyk Ma vihkan seda, et saad raha, siis raiskad selle remondi peale, see on bs See mäng on olnud minu jaoks tõeline elupäästja, ootesaalis oodates on see mäng mind alati hõivanud. Mitme kaardiga sõitmiseks, ülesannete täitmiseks ja autode ostmiseks on see mäng palju suurem kui ükski avatud sõidumäng, mida ma kunagi näinud olen. Hea ja realistlik mäng, aga kui tahad sõidukeid lahti lukustada, pead ootama päris kaua või ostma sõidukeid raha eest, sellepärast andsin sellele 4 tärni lõbus mäng, kuid paadid ja helikopterid on liiga kallid, sest peate need kõik eraldi ostma. kui ostate ühte tüüpi paadi või helikopteri, peaksite saama seda kasutada kõikjal mujal, kus sama tüüpi paadi või helikopteri leiate. Mulle meeldib see mäng väga, aga üks asi on see, et kui ma mängisin viimati, kui ostsin 2-dollarise auto ja pidin sisse logima, mis on normaalne, kuid pärast selle kogemata kustutamist laadisin uuesti alla ja tulin sisse ja BUUM KÕIK MU OSTUD ON LADUNUD JA EI TEINUD. ÜTLE MULLE SISSE LOGIDA! Nii et siis pidin jääma igava rämpsauto juurde, mis näeb välja nagu prügi (enamasti teeb seda madala graafika puhul), palun andke tagasi see 2-dollarine veoauto, see on väga oluline, sest ma üritan teha eepilisi trikke ja mida ma mõtlen tagasi andmise all. kas raha tagasi See on hea, kuid võitmine maksab rohkem kui kunagi varem, müntide hankimine on üsna raske, missioonid ei maksa palju, mulle meeldib, et mõned autod maksavad praegu münte, kuid graafika on hea ja saate teha rohkem kui sõita, kasutada paate ja lennata. lennuk ja helikopterid aga muidu korralik mäng Johnny Trigger - Sniper Game Azione jcn Andsin sellele onestar, sest selle kaart, auto, helikopter, graafika on väga hea Kõik mängus on hea. Aga seda saab häkkida, mida ma tegin ja ma olen selle kõik lahti teinud. Parim mäng Reklaamid muudavad mängu praktiliselt mängimatuks. Ei kulu 30 sekundit ilma, et lisate veel ühe minuti, mida te ei saa vahele jätta. Ära raiska oma aega. See on suurepärane mäng, kuid juhtnupud on tundlikul põhjusel, kui ma vaevu pööran, hoiab see mind ringi ja pean vajutama hädapidurit, et saaksin peatuda. See mäng on kahtlemata hämmastav ja väga sõltuvust tekitav mäng. Kuid hiljuti märkasin viga. Alati, kui tõmban autoga kivi või puutüve, jookseb mäng kokku ja muutub aeglaseks. Mitte siis, kui ma neid kivist või puidukaevandusest toon, vaid siis, kui korjan need juhuslikult teelt. Seda juhtub ka siis, kui olen vees (paadi kontrollpunktijahi ajal). Parandage see viga võimalikult kiiresti. Seni 3 tärni. Kui viga on parandatud, annan selle tulemuseks 5. Aitäh Kena mäng, kuid tehke seda järgmises värskenduses, lisades kõik offroad lagandi uued sõidukid Suurepärane mäng, sellel on nii hea graafika ja muud asjad on palju paremad kui teised mängud on avatud maailm ja võite autod, mille ma talle annan, avarii teha ⭐⭐⭐⭐⭐ tärni, sest teil pole 💯 tärni hinnanguks Aeglane sissetulek, kaardipakid annavad teile alati nitro ja ei midagi enamat. Füüsika on imelik, näete. See oleks lõbus, aga sa pead mängima nii, nagu see oleks 9-5 töö, et teenida midagi väärt lol võib-olla mõni teine kord, praegu. Olgu, mäng on päris hea, aga miks ma andsin kaks tärni?. SEE ON SEE SEE SEE, ISEGI KUI MA EI KLIKKANUD MÄNGU PEAL ÜHTEGI KURATU NUPU, SEE KUULUB, SEE ON NII FRICKIN tüütu, MA TAHAN LIHTSALT MÄNGU MÄNGIDA, MA MA PEAaegu ISEGI RAHASIN, SELLE SELLEST PALUN SEE PARANDAGE. 740, International ... 1335, opened. 1336, hästi. 1337, similar ... 5284, driver. 5285, Forest. 5286, Obama. 5287, Aika. 5288, ##iseksi. Olgu, ma olen VÄGA pettunud, et ma ei saa mängu mängida kauem kui 45 sekundit, sest see jookseb kokku 45 sekundiga või isegi vähem! Arendajad, palun parandage see, ma olen seda mängu mänginud üle aasta ja just viimase värskenduse tõttu EI SAA MA SEDA ENAM MÄNGIDA! SEE MÄNG OLI VÄGA SEIKLUSTE MÄNG, SEST TA GRAFICKS ON VÄGA VÄGA TÄHTNE JA TEMA MAAILMAD ON VÄGA NAGU GTA. MA ANNAN SELLELE 5 TÄRNI, KUIDAS SINUD SAADA MULLE MEELDIB SEE MÄNG MULLE MULLE 2 KUUD, KUIDAS MULLE SEDA MÄNGU KASUTADA. .