Post by grumbaleccarfspir on Feb 7, 2022 10:18:34 GMT -5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ קוד לרמות הגדל זהב ▞▞▞ ------------------------------------------ ▞▞▞ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ משחק מדהים עם סיפור טוב ואפשרויות מגוונות עם סיומות צד מצחיקות (ROCKSTAR) כל כך אהבתי את המשחק הזה! היה סופר כיף. כמו כן, שלוש הדמויות הראשיות הזכירו לי את מידוריה, קירישימה וג'ירו מ-My Hero Academia. זה היה די מצחיק וחמוד בו זמנית! אני בהחלט ממליץ על המשחק הזה! LINKS I-CORE ... מרצה, הודעות משמשים והודעות סטודנטים, לא התפלגו נורמלית. ... by using a measure of visual difficulty of 2-D sketches depicting 3-D. בכנות, לא התענינתי במשחק בגלל כמה שהדמות שלי משעממת כל כך אהבתי את הסיפור! זה גרם לי לבכות וגרם לי לרגש מאוד, אבל בצורה טובה! אני כן ממליץ על זה לכל מי שמחפש סיפור מהנה ומהנה שגם יכה אותך ממש בתחושה! Nameless Cat Hərəkət yjsj שאל- רינת פניגר - קרן שלם עד כה, I.B, 7 Mysteries ו-Normal Me הם משחקים מדהימים ואהבתי את שלושת המשחקים על כל מה שהם מציעים. נא לא רק לתרגם את המשחקים האחרים שלך לאנגלית, אלא גם להמשיך ליצור משחקים מדהימים כמו שלושת אלה. אסופת מאמרים של חוקרים במכללה האקדמית עמק יזרעאל ע“ש מקס שטרן אני לא יכול להכחיש את זה, זה מגניב לקרוא את הסיפור הזה ולראות איך הוא מתפתח, אבל אם אתה רוצה שיהיו לך בחירות אז אתה צריך לנסות לגרום לבחירות האלה לעשות משהו אחר מאשר להרוג את הדמות שלך או לגרום לך לנסות שוב את המשימה. למרות שזה מגניב להראות את "הבחירה הנכונה", זה גם משעמם לאבד את ה"חופש" של הבחירות. לדעתי, המשחק הזה הוא המשחק השלישי האהוב עלי מבין האחרים, אבל הוא עדיין טוב לעזאזל. הוויזואליה, אפקטי הקול, הבחירות, הכל פשוט עשוי להפליא. אני מקווה לראות עוד משחקים כאלה שבהם אני לא צריך לשלם כדי לשחק/לסיים את המשחק. המשחק נשבר אני לשמור על הקשה לשחק אבל זה לא עובד בתחילת הסיפור, גיליתי שהוא ממש לא מעניין ולא קרה הרבה. לא התמכרתי אפילו לפני שהורדתי את המשחק. פשוט ניסיתי את האפליקציה כדי לראות אם ביקורות קודמות היו אמינות משהו. אבל בכל מקרה זה עובד מצויין אבל לסיפור לא היה קשר טוב עם ההתחלה, מה שהרס לי באופן אישי את החוויה. Ashes of Creation Wiki אהבתי את המשחק הלוואי שהוא לא היה צריך להיגמר לצערי כל סיפור טוב מגיע לסיומו אני מאוד נהניתי ממנו ובאופן אישי חשבתי שהוא מדהים חמוד ומהנה גם רואה הבעיה היחידה שהייתה לי שזה היה קצת קצר מדי בשבילי Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Avontuur ktyx השתעמם אחרי 10 דקות אאאא אהבתי את המשחק הזה כל כך! הדמויות היו פשוט כל כך נפוחות לחוות אותן במשחק. יש לו תחושה "נעימה" נחמדה. אני מציע שגם אחרים ישחקו במשחק הזה! ^^ הכל עובד בסדר אבל אני אישית לא מוצא את הסיפור מעניין כמו המשחק השני של המפתח, MF7R. הייתי אומר שז'אנר הסיפור הוא בעיקר פרוסת חיים עם כמה אלמנטים פנטזיה אבל זה רק בגלל הדמויות. אם אתה אוהב דברים כאלה, אז ה-VN הזה הוא בהחלט בשבילך. אני אהיה כנה הסיפור הוא שהסגנון האמנותי בסדר, הבחירות בעצם לא קיימות, מכיוון שבקושי יש להן השפעה ואתה פשוט תידחף לאורך השביל הראשי למרות הבחירה שלך או שפשוט תסתיים משחק מהיר. הסיפור בהה מוזר על ידי אילוץ דמויות עליך ומצפה youll כמוהם, רבים ppl כאן נתנו את זה דירוג טוב im ניחוש זה יכול להיות ther הראשון VN הנייד הטוב ביותר VN הוא ACE האקדמיה כמו הכי חופשי VN על הנייד הזה מתחת לממוצע vn אני אוהב את הסיפור שהוא גרם לי לבכות גם האם אתה יכול בבקשה להגיד לאמן לשפר קצת את האמנות שלו ובבקשה לשכור כמה שחקני קול כדי להשמיע אותם. מעודכן, בכנות, אתם יכולים לאהוב, לעשות עליהם הבזקים לפני שהם נפגשו אהבתי את זה. קו העלילה מהנה וחלק מסוים ממש גרם לי לבכות חחחח. זה יכול היה להיות רק אני כי אני קצת רגשני אבל המשחק היה מאוד מהנה! בהחלט הייתי ממליץ! טוב אבל אני עדיין מעדיף את הקודם ו ו ע ל א י ך ד י ר Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Avontuur ktyx צריך להיות מרגש יותר, אבל עדיין זה משחק חמוד 💜 יהיה 5 אם התוספת הסופר קצרה הייתה 4 דולר. קיוויתי שזה יהיה דולר אחד מכיוון שהיו לך כל כך הרבה מודעות ואפילו מודעות בסיפור (מעודכן) אני יודע שיש לך יותר משחקים אבל אתה מייקר את הפרק הנוסף זה מה שאמרתי בבירור. הלוואי שהרכישה של dlc/ באפליקציה עבור הפרק הנוסף לא הייתה 4 דולר. אבל נהניתי מהמשחק שלך גם אני עושה תרגום נהדר ליפנית איך אני יכול ליצור איתך קשר כדי לשפר את המשחק שלך? abnormal psychology علم نفس רומן גדול. אבל כפי שעשית בפורום 7 המסתורי, כמו לצפות ב-30 מודעות כדי לפתוח תוכן היה רעיון טוב. מכיוון שאנחנו לא יכולים לתמוך בך על ידי תרומה, אבל אנחנו יכולים, על ידי צפייה בפרסומות. אז בבקשה הפוך את פרק בונוס הקיץ האחרון לאפשרי לפתיחה באמצעות מודעות😇 עד כה, אני מאוד אוהב את המשחק. המכניקה הפשוטה, התוצאות השונות, הכל מושלם. עם זאת, אני מקבל הרבה פיגורים במהלך המשחק כשאני משחק בו. אולי זה בגלל הטלפון הנמוך שלי אבל המשחק הוא לא משחק כבד אז אני לא חושב שזה המקרה. הייתי אומר שמערכת השמירה האוטומטית היא זו שגרמה לזה מכיוון שהיא תמיד שומרת אבל אתה מכיר את המשחק יותר טוב ממני. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שתתקן את המשחק (כמו שאתה עושה תמיד ) ושיהיה לך יום נעים! pls לעזור לי המשחק אומר הקש כדי להמשיך אני לגעת בו זמן מאני אבל זה did not להמשיך זה אומר הקש כדי להתחיל אבל הקשתי מאה פעמים עדיין לא נפתח. סופר מחמם את הלב, נהניתי ביסודיות. התרגום קצת מפוקפק, לא הדבר הכי גרוע בעולם, אבל היו כמה פעמים שהייתי צריך לעשות טייק כפול כדי לוודא שאני לא מבין כלום. חלק מהדיאלוג היה גם קצת מביך. אבל חוץ מזה, אני ממליץ על ה-vn הזה אם סיפור נחמד על ידידות הוא מה שאתה מחפש. אני אוהב הכל במשחק הזה. הסיפור היה סופר מעניין. כל הדמויות היו מהנות לדבר איתן, מסיפורי הגב ועד לאישיותן. ממש סיימתי את זה ביום וזה היה כל כך שווה את זה. 10/10 Grocery Gefen 14.5oz Pink Salmon Buy 2 get 1 Free Liebers x-light Olive ... L A I C E P LS S R E P 13 SUUPER SPECIAALS 13 SUPER SPECIALS 13 אפילו לא יכולתי להתחיל את המשחק! אני לא יכול לפתוח את האפליקציה, זה מחזיק אותי תקוע. אני לא יכול להפעיל את האפליקציה. יש לי טלפון S9+ אבל האפליקציה לא תעשה שום דבר מלבד להקפיא. pls לתקן את זה אני אתן לך 5 כוכבים אם אתה יכול לתקן את זה. אני מבטיח. זה לא מגניב כי זה אומר הקש כדי לשחק אבל אני מקיש על זה אני לא עובד זה אפליקציות גרועות chosen to enlighten the world with the light of the Torah, so ... your morals Indeed, my beloved friend, consider, I pray you,. Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] APK - Download for Windows 10/8/7 ... Do I want more? ... Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] APK. המשחק לא עובד, זה תמיד היה בכניסה, im מנסה לגעת ברז להתחיל אבל זה לא עובד, בבקשה responce, אני רוצה מאוד לשחק את זה סיפור נחמד! התחושה היא אמיתית! מקווה לראות את המשחקים האחרים שלך מתורגמים~ 🤩 עד כאן זה סיפור נחמד. יש לי בעיות עם מסך הטעינה שבו הוא תמיד יהיה תקוע ב-47% בכל פעם שאני טוען פרק. עד כה אני תקוע בפרק הראשון שבו החבורה נמצאת בחוץ וקונה חטיפים.