Post by grumbaleccarfspir on Feb 7, 2022 10:00:27 GMT -5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ cheats generator stamina ▞▞▞ ------------------------------------------ ▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ Nu descărcați acest joc, există multe reclame care fac să nu fie distractiv de jucat dacă l-aș putea evalua mai puțin decât o stea Aș repet NU DESCARCĂ ACEST JOC Foarte fain😀😀 Există întotdeauna reclame, dar încercați acest lucru, accesați setarea dezactivați wifi-ul, accesați utilizarea datelor, dezactivați nicio reclamă Hole.io Arkade laps Hole.io pentru iOS (iPhone, iPad) - Descarcă gratuit - Anderbot Un joc grozav, dar plin de reclame până la punctul în care nu mai este plăcut Joc distractiv, dar vă rog să renunțați la pauză. De asemenea, recent m-am întors la acest joc după ce nu am jucat o vreme și nu știu dacă sunt doar eu, dar mi se pare mult mai ușor decât înainte. Prea ușor, de fapt. Acest joc a fost distractiv la început, dar apoi au adăugat ceva numit jumătate, unde hole.io vă oferă un plus în mijlocul jocului. Există atât de multe adaosuri la punctul încât face jocul de neplăcut. Motivul pentru care i-am dat două stele este pentru că jocul în sine este încă distractiv, dar este nasol cu toate adaosurile. Crede-mă, nu-ți renunța la acest joc. Este cel mai bun joc evăr😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮 Un joc cu adevărat distractiv, dar lipsit de câteva lucruri. 1. Abilitatea de a bloca diferite hărți ar fi grozavă. Am jocul doar de câteva zile, dar cred că mă voi plictisi în curând, deoarece există doar o hartă. 2. Sistemul de ranguri este lipsit de sens. Nu vă oferă niciun avantaj momentan, așa că adăugarea de avantaje ar fi grozavă. 3. Compatibilitate cu jocurile Google Play pentru trofee. În afară de aceste puncte, este un joc foarte distractiv și simplu și îmi place. Timp scurt Prea multe reclame. Reclamele au o durată prea lungă. Prea multă lăcomie, așa că joc unul sau două jocuri înainte de a trece în altă parte. Paraziții care își ucid gazdele nu durează mult. Acesta este un joc grozav și nu există multe adăugiri și pur și simplu îmi place acest joc Descoperă videoclipuri scurte pe tema hole io pe TikTok. Urmărește conținut popular de la următorii creatori: The Ad God(@ad_god), COLOR GALAXY Joc distractiv. Distracție rapidă de 2 minute, perfectă pentru toaletă. Există totuși unele erori și supărări. La fiecare 2 minute, vă oferă un anunț opțional, chiar dacă nu ați plătit pentru niciun anunț. Modul luptă are șansa să eșueze eficient. Dacă 2 persoane ating nivelul maxim (19), atunci jocul nu poate fi câștigat, dar nu există nicio modalitate de a te preda. Nu se acordă niciun credit pentru a juca acea rundă. Se pare că există și boți. Nu știu dacă aceștia sunt boți generați de jocuri sau oameni care joacă folosind roți. Cu 1 exemplu de mod luptă eșuat, l-am lăsat să funcționeze peste noapte. Verificați dimineața și celălalt jucător se mișcă în continuare activ. De asemenea, am încercat de mai multe ori să ajung într-un joc cu un prieten, fără noroc. Bănuiesc că acesta poate fi de fapt un joc pentru un singur jucător. E fain dar se tot opreste Timpul prea scurt Dragi creatori Hole.io,🧔👩👩🦰🧑🦰👱♀️👱♂️👩🦳👨🦳 Am jucat acest joc de când eram mic și eram un joc👧 și copilul tău🗓 voi, creatorii ați decis să puneți reclame, așa că jocul este acum plictisitor din cauza reclamelor😒, lacom, nu-i așa🤑? Aș dori să îmbunătățiți jocul și să eliminați toate reclamele pentru că voi șterge acest joc. Motivul meu pentru a-l șterge ?pentru că este plictisitor și reclamele l-au făcut chiar plictisitor.😔 Vă rog și vă mulțumesc. 5 stele dacă jocul se îmbunătățește (fără reclame) Se blochează și nu pot să iau tot ce vreau!!!😠 Ar fi 5 stele, dar am cumpărat fără reclame în 2018. Apoi am început să joc din nou și nu mă lasă să-mi refac achizițiile. Se încarcă doar când încerc. Am contactat asistența fără niciun rezultat. Mii îmi place joaca asta foarte tare pentru prima dată merce 👌👌👌👌 Prea multe reclame pentru cei 3%. Reclame obișnuite pe care le pot primi - nu acelea altele. În ceea ce privește jocul, selecția aleatorie a tablelor este enervantă. Joc distractiv!! Doar prea multe reclame. Cel mai bun joc vreodată Cel mai tare joc pe care lam jucat Acest joc este tare. iata care sunt cele mai descarcate aplicatii printre utilizatorii de iOS: Hole io. Este o aplicatie care permite jucatorilor sa controleze o Descarca Crowd City Mod APK pentru Android și experimentați un joc unic. ... Hole.io este un joc competitiv similar cu Crowd City. Destul de distractiv, dar este enervant să rămânem blocat când sunt mai mulți la nivelul maxim și nu ne putem mânca unul pe altul. Trebuie să închid aplicația și să încep un joc nou fără să știu dacă am câștigat jocul blocat sau cealaltă victorie de când am plecat... ar trebui să stabilesc o egalitate de câștiguri dacă ambii sau mai mulți jucători ating nivelul maxim și pot" mă mănâncă unul pe altul Stumble Guys: Multiplayer Royale მძაფრსიუჟეტიანი wsv Grozav Multa publicitate E acceptabil Hole.io Arkade laps Plictisitor Grafică uimitoare și distractiv de jucat! Și un ucigaș grozav. De asemenea, îmi place că aproape că nu există reclame! Continuați cu munca fantastică!! grafica nașpa,si se blochează._. Joc grozav pentru a trece timpul, dar reclamele. OMG, REclamele!!! Eram dependent de acest joc, dar wow. Se pare că nu vor fi niciodată mai mult de aceleași trei niveluri plictisitoare. Iar AI este prea ușor de învins, așa că câștigi fiecare joc. Îmi place acest joc, chiar. Este corect să spui dependență. Cu toate acestea, ieri jocul meu a fost versiunea fără orașul futurist.. jocul a funcționat bine și a fost puțin distractiv. În seara asta, jocul meu este actualizat și LENT. Dificultatea este mai mare pentru că unele articole nu de mult „se potrivesc” atunci când ești mai mic, dar și îngheață și trage. Face o piesă frustrantă. Modificările cosmetice au fost puțin necesare, dar e în regulă. Sperăm că erorile vor putea fi remediate în curând... chiar a fost grozav. Descărcat pentru că am crezut că ar fi distractiv. Apăsați primul anunț în mijlocul unui joc și dezinstalați-l. Gunoi. Ucigaș de timp foarte bun când funcționează. Obișnuiam să jucam acest joc tot timpul, dar acum sunt atât de multe reclame încât este aproape de nejucat. Oprește un joc de 2 minute la „pausă” pentru a vă solicita să vizionați un anunț. Chiar dacă refuzi, ești forțat să urmărești o reclamă și apoi aplicația se blochează. Nu mă deranjează să văd reclame uneori, dar această aplicație este pur și simplu excesivă!!! Vă rugăm să reparați, astfel încât să ne putem bucura din nou de joc!! Hole.io Arcade hho Dacu tuio