Post by grumbaleccarfspir on Feb 7, 2022 9:48:07 GMT -5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ משחקי יריות Mad GunZ מקוונים ANDROID ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ▶▶▶▶ משחקי יריות Mad GunZ מקוונים IOS ◀◀◀◀ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ להגדיל פריצת כסף ▞▞▞ ------------------------------------------ ▞▞▞ משחקי יריות Mad GunZ מקוונים 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ משחק טוב אבל זה נהיה משעמם עם הזמן בבקשה הוסף סוגים שונים של מצבים ועוד דברים לעשות מלבד פשוט לירות באנשים עכשיו יש לי יותר בעיה ב-2.1.6 בכל פעם בכל פעם כשקיבלתי הודעה על המשחק של להקפיא לשנייה מהסוג הגרוע ואני מקווה שב-2.1.7 הבעיה הזו תתוקן יש לי את המשחק הזה ואוו זה טוב. שם אותנו שעורה מוסיף אתה יכול לשחק עם חברים ולקבל נשקים חדשים. אני אוהב שהמשחק הזה הוא מרובה משתתפים וגרפיקה טובה מאוד. המשחק הזה מקבל 5 כוכבים😃. המשחק הזה כל כך גרוע בגלל שההאקרים לא מתקינים את המשחק הדבר היחיד שאני אוהב זה השליטה הגרפית שקשה מדי לשחק איתו קריר המשחק טוב מאוד, אבל למפתח, אם אפשר, יש באג משחק בשבילי, אני הולך לשחק במשחק עכשיו לקרב אבל המשחק בשבילי, אחרי שסיימתי את המשחק, אני רואה שהוא לא תן לי כל XP, כסף או יהלומים. זה באג במשחק. אנא תקן את זה. זה לא היה ככה קודם. זה משחק טוב, אבל יש בו כל כך הרבה האקרים ורמאים, רק בבקשה תביא את מערכת האיסורים הזו להאקרים. ההליכה מתעכבת וכך גם הצילום והכפתורים קטנים מדי ובכן, כנראה, שיחקתי במשחק הזה כל כך הרבה, אבל... לפעמים יש להם כמה נשקים חזקים, אז ברור שזה לא הוגן. זה צריך להיות משחק עם אותן רמות כדי שאוכל לשחק את המשחק בחוכמה. בלי זה, אני לא יכול לשחק במשחק הזה יותר. Mad GunZ shooting games online Actie njs זה טוב (מצב הסיפור קצת קשה, עשיתי רע מאוד.) התמכרות שלו, זעם, התרגשות טובה. אני מאוד אוהב את זה אבל הבעיה היא שזה לא קל sssssoooooo Battle Royale קשה ומרובי משתתפים קשה מאוד. אני חושב שאתה יכול לשנות את זה. הפעם הראשונה ששיחקתי בו הייתה במחשב האישי שלי ו...וואו זה היה נהדר, כאילו יש לו אש ak47 (וזה אחד הרובים האהובים עלי) תמשיך לעבוד על המשחקים שלך!😃 יש בעיה ב- Battle Royale כי יש אויבים שחברים לאויבים אחרים וזה לא הוגן אז בגלל זה זה 3 כוכבים Mad GunZ - battle royale Aksi bps לוקח הרבה זמן לטעון, אם אתה רוצה להשתעמם מכל הטעינה, זה המשחק בשבילך XD נחמד זה יותר גרוע מהפעם שעברה, מבאס למה אין רובים אני אוהב את המשחק הזה אבל מאז שנפגעתי על ידי מישהו במצב Battle Royale אני לא יכול לזוז אני עדיין רואה את כפתור הקפיצה של הג'ויסטיק וכפתור האש אבל המסך שחור ואני לא יכול לזוז בבקשה תקן את זה לגגיחגמ אני אפילו לא יכול לשחק בזה בגלל שהוא לא נטען בכלל וניסיתי הכל ואין להם מה לעשות וראיתי סרטונים על זה וזה נראה כל כך רע אבל אני מניח שאני לא יכול לשפוט ספר לפי הכריכה שלו אז אני מקווה שלכולם תהיה חוויה טובה יותר מאשר לי / 👍/👎 הסיבה מדוע אני מדרג את הכוכב האחד הזה היא כי המשחק הזה לקח את כל המטבעות שלי כשקניתי עור ואז כשלחצתי עליו שוב הוא אמר שאין לי יותר מטבעות ומעולם לא קיבלתי את העור זה המשחק הכי טוב בעולם הם הורידו מעט את הדירוג אבל זה עדיין בסדר. וואו.. ממש צלף איטי ומוצץ נזק אפילו יורה בראש.. עדיף שאשחק ב-pixel gun 3d אני אוהב את המשחק הזה אבל הרובים לא עובדים כשאני יורה בבקשה תקן את זה זה ממש טוב וכדאי לנסות את זה! אבל, כן יש אבל בסדר, אבל יש יותר מדי פרסומות! זה היה משחק נהדר, אבל בסופו של דבר זה הפך ליותר ויותר משתלם לנצח, ועכשיו זה כבר לא כיף, שלא לדבר על זה שבזבזתי שנה בחסכון במטבעות משחק, רק כדי שהם ישנו את הפריט שרציתי לפריט אחר. מַטְבֵּעַ. ARGH! היה משחק נהדר, נהרג על ידי ADs. המשחק הזה מטומטם. אני תקוע ברמה 1 ושיחקתי כמה פעמים. זכיתי ברובם וצפיתי בכמה סרטונים [פרס מנצח] ו-[%50 עוד תגמול] בכל משחק אני מקבל 0 פרסים. 0 xp, 0 gold... לאחר שניצחתי מספר משחקים והשתמשתי בכל הרימונים שלי, אני עדיין ברמה 1 וסרגל ה-XP שלי עדיין נראה ריק. אני לא יכול לשחק משחקים אחרים כי הם צריכים רמה 2 ומעלה. שריון צריך רמה 2. נשק צריך רמות גבוהות יותר ו... אני לא מקבל זהב ו-XP ודברים אחרים... אני לא ממליץ על זה. זה טוב אבל בבקשה תקן את תקלת מסך הטעינה זה מעצבן כי לעולם לא נוכל לשחק עם מסך הטעינה תקוע לנצח משחק נחמד מאוד. הוסף קפיצת רקטה בבקשה המשחק הזה מבאס אני נהנה מהמשחק הזה כשהייתי ילד אבל עכשיו כשאני מנסה לשחק בו, אני בפיגור אפילו היה לי חיבור לאינטרנט מהיר בבקשה תקן את הבאג הזה אני מאוד אוהב את המשחק אבל הוא תקוע כוונה אוטומטית וירי אוטומטי ללא שחקני מיומנות... הופכים את זה לבלתי מאוזן עבור שחקני PC. בחירת נשק היא באגי...בחר נשק וירה פעם אחת, הנשק ישתנה למשהו אחר מעצמו. התגמולים הם מינימליים, מגוחכים למעשה. סתם עוד חטיפת כסף ומידע רוסי. המשחק מקולקל צריך לתקן פעם יש 6 משחקים זה אומר שאף אחד לא מחובר אני מוחק את המשחק ומוריד אותו ואז זה עובד שוב תקן משחק 1 כוכב בשבילי זה דבר כמו פורטנייט . לסוגי טלפון אחרים האקרים הופכים את המשחק לממש גרוע אבל לפעמים אתה צריך לעשות אירוע כמו ליום או יומיים אם גוף כלשהו הורג 50 או 100 הרג עם נשק ספציפי או דרך ספציפית בתוך הזמן המוגבל שהם מקבלים כמה כלי נשק מהאגדות, שחקנים צריכים להיות מסוגלים תראה מזהה שחקנים אחרים, אחרת המשחק טוב 🙂 Mad GunZ shooting games online Actie njs זה טוב מאוד אבל זה כל כך מעצבן אם אתה רק משריץ אז (יורה באקדח) שלך מת וההאקרים להב זה כל כך לא הוגן ורציתי את העור שלי אבל לא המשחק הפריקן נשבר Mad GunZ shooting games online Akční myhe אוקיי אז עכשיו יש לך ביקורות אוטומטיות! מגניב אז אתה עובד עם epic? זה טוב בהתחלה.....אבל כשאני משחק באטל רויאל זה תמיד יהיה אזור טירוף מה הסיבה לזה...?הבעיה הזו היא לא רק בטלפון שלי זה קורה תמיד בנייד של החברים שלי😡😡😡 בבקשה תפתור את הבעיה הזו מיד..ותנסה להפחית את מספר המודעות.. כשאני רוצה להאיץ זה לא מראה מודעה אבל בכל פעם שאני מסיים משחק זה מראה לי פרסומות באופן מיותר, הפרסומות די מטרידות ואני לא יכול גם לדלג עליהן. לפחות תגרום להם לדלג משחק טוב מאוד אני אוהב אותו עדכן בקרוב! אני לא יכול לשחק בפורטנייט וזה בדיוק כמו זה עכשיו יש לי משחק כזה אז עכשיו אני לא עצוב על זה שאני לא משחק בו הם טובים מאוד המשחק הזה נפלא אבל אני משחק בו במשך שנה ואני די משועמם, תוכל בבקשה ליצור עוד מפות ועוד מוזיקה?😀 Anger of stick 5 : zombie ઍક્શન gre